Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usklađivanje s kolegama

Pula: Štrajk Akademske solidarnosti odgođen za ponedjeljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikat visokog obrazovanja i znanosti 'Akademska solidarnost' pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli priopćio je da će, zbog usklađivanja s kolegicama i kolegama iz Rijeke, Zadra, Splita i Zagreba štrajk, koji su najavili za petak, 8. srpnja, odgoditi za ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Izvijestili su su da će tada javnost još jednom podrobno informirati o razlozima stupanja u štrajk te koracima koje su posljednjih mjeseci poduzeli i na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli te najavili konferenciju za novinare što će se istoga dana održati u 10 sati u dvorani 12 sveučilišne zgrade u Ronjgovoj 1.

U priopćenju se podsjeća da je danas na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu počeo štrajk kao, kako se navodi, 'krajnji izraz prosvjeda protiv štetnih rješenja i neprihvatljive procedure donošenja paketa zakona o sveučilištu, visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti'. (Hina)

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene