Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Pula: Muškarac izboden nožem - Liječnici se bore za njegov život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je izboden nožem te je zbog teških tjelesnih ozlijeda hitno odvezen u Opću bolnicu Pula. Očevid je u tijeku.

U nedjelju oko 9 sati u Faverijskoj ulici u Puli dogodio se napad na mušku osobu. Četerdesetogodišnji muškarac je izboden nožem te je zbog teških tjelesnih ozlijeda hitno odvezen u Opću bolnicu Pula, priopćila je PU Istarska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u "Sretna Nova godina": To su bile riječi nakon kojih su ga tinejdžeri (19) izboli nožem Ilustracija Djelatnica teško ozlijeđena Žena u Vukovaru nožem izbola prodavačicu, policija objavila motiv napada

Muškarac (39) koji je osumnjičen da je ubo nožem 40- godišnjaka uhićen je nedugo nakon događaja, oko 10.30 sati u svom stanu, rekla je glasnogovornica istarske policije Nataše Rogić Jukopila.

Očevid je završen u 12.40 sati, no još nisu poznate sve okolnosti događaja, kao niti motiv, kazala je Rogić-Jukopila dodavši kako je policija o tom događaju zaprimila dojavu od građana te da je u međuvremenu pronađen i nož kojim je Puljanin napadnut.

Likvidiran Vinko Žuljević Klica - Jutro je proveo na misi, a onda ubijen u sačekuši

Muškarac koji je osumnjičen da je ubo nožem 39-godišnjaka nalazi se u policijskoj stanici na kriminalističkom istraživanju. (Hina/M.G.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene