Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pukanić najavio kaznenu prijavu protiv Markovića, Cvrka i Vidovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Pukanić, predsjednik uprave Nacionala, podići će kaznenu prijavu protiv Predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i njegovih pomoćnika.

Pukanić, naime, tvrdi kako ga je Marković, zajedno sa Zoranom Cvrkom i Mirom Vidovićem, pokušao potkupiti da odustane od kandidature za predsjednika HNS-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Novici Petraču nije bilo mjesto na sprovodu Ive Pukanića' Slika nije dostupna Pukaniću policijska zaštita ukinuta protiv njegove volje?

Pukanić u Nacionalu piše kako će kaznenu prijavu protiv Markovića i njegovih dviju 'desnih ruku' podići najvjerojatnije sutra, 2. svibnja.

'Umjesto što lažu po novinama, imat će pred sudskim vijećem dovoljno vremena da objasne tko je koga slao k meni u Vlašku 40 u pokušaju da me podmiti, kako bih odustao od kandidature za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, što je jedna vrlo ozbiljna i utjecajna skupina unutar HNS-a željela da postanem. No, to je vrijeme iza mene i ne pada mi više ni nakraj pameti da se prihvatim bilo kakvog posla unutar hrvatskog nogometa', napisao je Pukanić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene