Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Sarajevu

NAORUŽAN STROJNICOM Uhićen 25-godišnji počinitelj dvostrukog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u Sarajevu koja se dogodila u subotu u ranim jutarnjim satima. Policija uhitila počinitelja dvostrukog ubojstva, motiv još nepoznat.

Sarajevska policija objavila je u subotu kako intenzivno radi na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se u ranim jutarnjim satima dogodilo ubojstvo dvije osobe potvrdivši kako je uhićen muškarac koji je izravno povezan s tim zločinom.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Dvojica mlađih muškaraca ubijena su u starom dijelu grada nešto poslije jedan sat iza ponoći.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Irfan Nefić pojasnio je novinarima kako je policija dobila obavijest o pucnjavi a ophodnja koja je upućena kako bi ispitala prijavu zatekla je automobil golf bez registracijskih oznaka u kojemu su bila dvojica muškaraca s vidnim ozljedama.

"Sve što za sada možemo kazati je da je došlo do uporabe vatrenog oružja pri čemu su dvije osobe smrtno stradale. Također možemo potvrditi da je jedna osoba uhićena", kazao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Irfan Nefić.

Lokalni su mediji prenijeli kako je došlo do oružanog obračuna u ulici Hadži-sulejmanova pri čemu se čula i rafalna pucnjava. Policija je obavila očevid i pokušava utvrditi što se točno dogodilo.

Ekipa hitne pomoći koja je odmah pozvana mogla je samo ustvrditi kako su obojica mrtva uslijed ozljeda nanesenih vatrenim oružjem.

Kako je kazao Nefić policajci su istodobno zatekli 24-godišnjeg mladića koji je kazao kako je očevidac ubojstva te kako su žrtve 27-godišnjak inicijala E.A. te 26-godišnji H.E.

Policija je odmah počela potragu za počiniteljem ubojstva te je u blizini mjesta zločina pronašla 25-godišnjeg B.S. koji je bio naoružan strojnicom.

Tu osobu policija za sada tretira kao vjerojatnog ubojicu.

Istragu je preuzelo Županijsko tužiteljstvo koje je naložilo obdukciju žrtava.

Za sada nema naznaka o mogućim motivima ubojstva. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene