Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan državnosti

Doznali smo gdje je prvi gospodin Hrvatske dok se Predsjednica bavi državničkim dužnostima

Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović danas je dan ispunjen državničkim obavezama. U isto vrijeme njezin suprug uživa u Šibeniku.

U prazničko jutro, prvi suprug Hrvatske zatekao se u Šibeniku. Na današnji dan Hrvatska obilježava Dan državnosti, a Jakov Kitarović prvu jutarnju kavu ispio je u društvu kazalištaraca u omiljenom im kafiću nadomak zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže odgovore HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!" Gospođa savjetuje Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova na Dolcu ona nema sreće Gospođa na Dolcu zaustavila Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova: Pogledajte koje im je savjete podijelila

Ovih se dana u Krešimirovom gradu održava 59. Međunarodni dječji festival i to pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Unatoč državnom prazniku, program 59. MDF-a odvija se po planiranom rasporedu te uključuje hollywoodsku franšizu, gostovanje studenata Akademije iz Osijeka, 'a cappela show' koji je osvojio i New York te mnoštvo programa na ulicama i trgovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene