Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipa Rimac:

'Oni koji sada govore da nisu podržavali Karamarka - lažu. Do jučer su mu klicali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josipa Rimac, bivša kninska gradonačelnica, nakon parlamentarnih izbora nije dobila očekivanu funkciju u izvršnoj vlasti, a na izborima u HDZ-u nije dobila nikakvu funkciju. Govori se i da neće biti na izbornim listama koje sastavlja novi predsjednik Andrej Plenković.

'Svi koji se ovih dana hvale da će biti na listama, lažu, jer predsjednik stranke Andrej Plenković s nikom na tu temu nije razgovarao. Svoje planove oko kadroviranja zasad drži za sebe, a u mom slučaju stvari su vrlo jednostavne: ne guram se nikome, ali isto tako nikom ne dam na sebe. Iza mene su rezultati dugogodišnjeg upravljanja Kninom, odani sam vojnik stranke i neće svijet stati ako me ne bude na listi za Sabor', kazala je Josipa Rimac za Šibenik.in.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Osvrnula se i na bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka s kojim je blisko surađivala, a ipak joj nije dao funkciju u izvršnoj vlasti.

'Tomislavu Karamarku ni najmanje ne zamjeram na tome, niti osjećam krivnju što sam ga podržavala. Oni koji sada govore da ga nisu podržavali, lažu. Do jučer su mu klicali. Stojim iza svega što sam radila dok je Tomo bio predsjednik i napravila bi isto i da opet idemo ispočetka', rekla je bivša kninska gradonačelnica.

Naglasila je i kako mediji odašilju krivu sliku o njoj.

'Nisam onakva kakvim me predstavljaju - žena s torbicom i skupim satom, nego majka koja želi živjeti u Kninu i graditi ga. Ne dam na sebe niti na svoju obitelj koja nije sumnjiva morala, kao što nam zlobnici pripisuju. Nije me briga što će netko misliti o mom izgledu i ne želim da me se gleda kroz boju očiju, kose ili onoga što sam odijenula. Žalosno je da se na taj način degradiraju rezultati Knina i sve što sam postigla. Nažalost, percepcija javnosti je takva i iz nekog razloga imam težak životni put. Zašto je tako, ne znam. Najnovije što mi podmeću je da prilazim Milanu Bandiću što je notorna glupost. Ne odlazim iz HDZ-a, neću nikada', poručila je Josipa Rimac za Šibenik.in. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene