443764
443764
443764
443764
443764

'Oni koji sada govore da nisu podržavali Karamarka - lažu. Do jučer su mu klicali'

  • , 19.07.2016., 09:46
  • Autor:
  • komentara

Josipa Rimac, bivša kninska gradonačelnica, nakon parlamentarnih izbora nije dobila očekivanu funkciju u izvršnoj vlasti, a na izborima u HDZ-u nije dobila nikakvu funkciju. Govori se i da neće biti na izbornim listama koje sastavlja novi predsjednik Andrej Plenković.

 
 
 
 
Josipa Rimac (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Josipa Rimac (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

'Svi koji se ovih dana hvale da će biti na listama, lažu, jer predsjednik stranke Andrej Plenković s nikom na tu temu nije razgovarao. Svoje planove oko kadroviranja zasad drži za sebe, a u mom slučaju stvari su vrlo jednostavne: ne guram se nikome, ali isto tako nikom ne dam na sebe. Iza mene su rezultati dugogodišnjeg upravljanja Kninom, odani sam vojnik stranke i neće svijet stati ako me ne bude na listi za Sabor', kazala je Josipa Rimac za Šibenik.in.

Osvrnula se i na bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka s kojim je blisko surađivala, a ipak joj nije dao funkciju u izvršnoj vlasti.

'Tomislavu Karamarku ni najmanje ne zamjeram na tome, niti osjećam krivnju što sam ga podržavala. Oni koji sada govore da ga nisu podržavali, lažu. Do jučer su mu klicali. Stojim iza svega što sam radila dok je Tomo bio predsjednik i napravila bi isto i da opet idemo ispočetka', rekla je bivša kninska gradonačelnica.

Naglasila je i kako mediji odašilju krivu sliku o njoj.

'Nisam onakva kakvim me predstavljaju - žena s torbicom i skupim satom, nego majka koja želi živjeti u Kninu i graditi ga. Ne dam na sebe niti na svoju obitelj koja nije sumnjiva morala, kao što nam zlobnici pripisuju. Nije me briga što će netko misliti o mom izgledu i ne želim da me se gleda kroz boju očiju, kose ili onoga što sam odijenula. Žalosno je da se na taj način degradiraju rezultati Knina i sve što sam postigla. Nažalost, percepcija javnosti je takva i iz nekog razloga imam težak životni put. Zašto je tako, ne znam. Najnovije što mi podmeću je da prilazim Milanu Bandiću što je notorna glupost. Ne odlazim iz HDZ-a, neću nikada', poručila je Josipa Rimac za Šibenik.in. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se