Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Provodio tretmane odvikavanja od pušenja daveći ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica protiv jednog Trogiranina koji je u svojoj kupaonici bez odgovarajuće stručne kvalifikacije provodio tretmane odvikavanja od pušenja i to naplaćivao.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu za nadriliječništvo protiv 69-godišnjeg Trogiranina Petra Z., piše Dalmacija News.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Visoke kazne Talijanski grad uveo novo pravilo: Pušenje samo na udaljenosti od pet metara od drugih

Terete ga da je tijekom 2011. i 2012. godine u kupaonici svog stana bez odgovarajuće stručne kvalifikacije provodio tretmane odvikavanja od pušenja, naplaćujući tretman 1.500 kuna.

Ako pušite - ovo pročitajte!

Svoje usluge je reklamirao u novinama lažno prikazavši da ima potrebnu kvalifikaciju za odvikavanje od pušenja.

Tretmane je provodio tako da bi klijentima stavljao ručnik preko glave, pa ih potom stiskao oko vrata dok ne bi izgubili dah, otpuhujući im pri tom dim cigarete u lice.

Osim što im je nemalo naplaćivao za tretman od 20 minuta, optuženi im je prodao i biljne kapi za 200 kuna uvjerivši ih kako će konzumacijom izgubiti želju za pušenjem. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene