Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno istražuje

Kaos u zatvoru u Glini, zatvorenik pokušao silovati službenicu: "Tresla se, rekli su da je skladište bilo puno kose, da je ona bila i krvava"

Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr)
Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Što se događa u zatvoru u Glini (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Provjereno istražuje što se to događa u zatvoru u Glini u kojem je, između ostalog, prije dva tjedna izbila masovna pobuna zbog trovanja.

Provjereno u četvrtak donosi priču o pobuni zatvorenika u glinskoj kaznionici.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 3 Užasna situacija SKANDALOZNO Zvonimir je 11 godina bez mirovine zbog nevjerojatnog razloga: "Vjerojatno čekaju da umrem..." Provjereno: Hrvoje Rendulić - 7 Teško obolio Koliko košta ljudski život? Hrvoje Rendulić čovjek je koji se neumorno borio za druge, sada se bori za vlastito zdravlje

"150 zatvorenika javilo se da ima probavne smetnje. Tu je nastao opći kaos u zatvoru", rekao je jedan od sugovornika novinarki Provjerenog Ani Malbaši.

O nalazima se šuti već 15 dana. "Dio zatvorenika je bio otrovan, nekakvih čak 40 posto", dodaje sugovornik.

Masovna pobuna zbog trovanja dogodila se prije dva tjedna. Od čega? Je li ta hrana koja je njima poslužena i dalje na tržištu? Što se događa u Glinskoj kaznionici, istražilo je Provjereno.

Još jedan od incidenata koji se prešućuje jest i to da su jednog zatvorenika osam sati zaboravili na slobodi. Drugi je nožem napao zatvorenika. A treći je pokušao silovati službenicu.

"Tresla se, rekli su da je skladište bilo puno kose, da je ona bila i krvava", priča sugovornik Provjerenog.

Što je o događanjima u zatvoru u Glini otkrila ekipa Provjerenog, pogledajte u 22:30 u četvrtak.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene