450351
450351
450351
450351
450351

POSTIZBORNI VIDEO KOJI MORATE POGLEDATI 'Neka bude i gore, ali samo nek je desnica'

  • , 16.09.2016., 11:08
  • Autor:
  • komentara

Dok sjever tuguje, jug slavi. HDZ-ova utvrda - Imotska krajina, kod glasovanja nema dvojbi, jer desno su odgojeni i kažu sami - do smrti se neće promijeniti. Nije to nikako jasno SDP-ovim navijačima, Međimurcima, koji od izbornog poraza još uvijek nisu došli sebi. Barbara Golja kod jednih i kod drugih otišla je snimiti postizborne reakcije.

 
 
 
 
Provjereno donosi postizborne reakcije
Provjereno donosi postizborne reakcije

Ako pitate mještane Ciste Provo u Imotskoj krajini, Zoran Milanović je 'upropastio Hrvatsku, zagadio i zemlju i nebo i sve'. Oni kažu, za HDZ glasuju oduvijek i glasovat će za njih do smrti. Sreli smo tamo i Ivana iz Njemačke koji je konstatirao vrlo odlučno - makar bili i gori, ali samo nek je desnica.

I u susjednom Lovreću, slična situacija. Nema toga što HDZ treba napraviti da bi prestali glasovati za njih. A ako sve pokradu? 'I da bude najgora, moja je', kaže nam sugovornik Josip.

A na sjeveru zemlje vlada postizborna depresija. Međimurci su svoje glasove dali SDP-ovoj koaliciji. Strahovali su od pobjede HDZ-a, a ne vjeruju da jedan čovjek može promijeniti stranku. 'To niti Bog Isus ne zna kaj budu napravili. Sigurno samo najgore, ničem dobrom se ne možemo nadati', kaže nam Elizabeta iz Pribislavca.

Jedno je sigurno - i HDZ i SDP trebat će upućene, nove ljude. Koji će Hrvatsku odvesti dalje.

Više reakcija sjevera i juga pogledajte u priloženom videu!

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se