Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez većih izgreda

VIDEO: Blagdanska noć s policijskom patrolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je tijekom noći s Badnjaka na Božić imala dosta posla. No, nije u svim mjestima bilo tako. Naša ekipa provela je noć s patrolama zadarske policije koje nisu imale dosta posla.

Na zadarskim prometnicama vladala je prava božićna atmosfera. 'Za Božić svi su manje više raspoloženi. Alkohola nema, drže se prometnih pravila', kaže prometni policajac Mile Šušić dok njegov kolega Ivan Vlasnović kaže kako su svjesni kazni i pridržavaju se pravila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Dijete u potrebi - 3 Treba im pomoć Božićno čudo u Baranji - Dječak koji se bori s teškom bolesti sve je šokirao: "Bile su suze radosnice, ne mogu vam ni opisati"

>> Crni blagdani na cestama: U dva dana sedmero mrtvih

>> Split: Čak 7 osoba privedeno zbog nasilja u obitelji

Zadarskom rekorderu je izmjereno malo više od jednog promila alkohola, no većina je vozača ipak bila u granicama zakona. Popila su se dva-tri pića i to je to.

Skupina od šest mladića malo se preračunala jer ih je u vozilu bilo previše. Jedan od njih je morao izaći i nastaviti pješice no ubrzo ga je ostatak ekipe sustigao i nastavio sa slavljem.

Ove godine se u manjoj mjeri u zraku osjetio i miris baruta od ispaljenih petardi. Ipak, netko je ovaj blagdan odlučio obilježiti i božićnim krijesom. U dvije zadarske ulice zapaljeno je 6 kontejnera. 'Sve u svemu, možemo reći da smo zadovoljni sa stanjem javnog reda i mira', zaključio je Boro Mršić iz Policijske uprave Zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene