Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lopov upao u Bakarićevu vilu

Provaljeno u jedan od omiljenih ljetnikovaca hrvatskih političara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je provalnik iz državne vile 'Kovač' na Hvaru, poznatije po nazivu Bakarićeva vila, odnio tri televizora i nešto alata. Riječ je o objektu u kojemu često ljetuju najviši državni dužnosnici.

Jedno od omiljenih odmarališta hrvatskih vlastodržaca prije nekoliko je dana opljačkano. Iz državne vile 'Kovač' na Hvaru, koja je poznata i kao Bakarićeva vila, u razdoblju od 31. ožujka do 2. travnja odnesena su tri televizora i nešto alata, u ukupnoj vrijednosti od oko 15.000 kuna.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

>> FOTO Danas u Starom Gradu na Hvaru...

Da je riječ o provali u spomenuti ljetnikovac, objavila je Slobodna Dalmacija, dok u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi ni na izričit upit nisu htjeli potvrditi o kojem je objektu riječ, već su ostali pri formulaciji o 'objektu u vlasništvu RH'. Kako kažu za Dnevnik.hr, u koordinaciji s nadređenima u MUP-ovom odjelu za odnose s javnošću, odlučeno je da ni sa kakvim dodatnim informacijama o ovom događaju ne izlaze u javnost.

Koliko je Bakarićeva vila i sigurnost u njoj značajna, svjedoči podatak da se ondje prošlo ljeto odmarao premijer Zoran Milanović s obitelji, a tijekom oba svoja predsjednička mandata njezin redoviti gost u ljetnim mjesecima bio je i Stjepan Mesić. Unatoč tome, kako piše Slobodna, objekt površine oko 200 kvadrata nema videonadzor, a o njemu, kada je prazan, brine jedan mještanin, koji je o provali i krađi, kako kaže, tek 'nešto načuo'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene