Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zeleni iz Metkovića

Prosvjeduju protiv Čačićevih projekata: 'Ne damo Neretvu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velikim prosvjednim skupom, kojim su blokirali državnu cestu u Metkoviću, Neretljani su iskazali nezadovoljstvo projektima izgradnje hidroelektrane Dubrovnik 2 te projekta Gornji Horizonti.

Time bi se, poručuju, prekinuo prirodan tok Neretve, što bi izazvalo velike probleme u poljoprivredi i svakodnevnom životu stanovnika tog kraja. Prvi potpredsjednik Vlade, Radimir Čačić, poručio je pak kako u projektima ne vidi ništa loše.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Terry Reintke Izbori su sve bliže Prva žena europskih Zelenih ima plan za Europu i za Hrvatsku: ''Sada radimo na tome da se proširimo na jug i na istok''

'Dvadeset tisuća stanovnika živi od te poljoprivrede na Neretvi. 20 tisuća koji nemaju nikakvu drugu mogućnost da preživi, da nešto radi u toj Neretvi, nisu zanimljivi Republici Hrvatskoj', rekao je Nebojša Jerković iz udruge Modro Zelena Metković.

>> Čačić u Banja Luci dogovorio projekt HE Dubrovnik: 'Voda teče, a s njom i novci'

'Smatra se da to ne utječe negativno. Ima cijeli niz pozitivnih utjecaja, a naravno postoje i projekti koji su vezani na navodnjavanje na tom prostoru', rekao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene