Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protuvladin bunt

'Prosvjede ne organizira ni Pernar ni oporba, već mi obični građani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza protuvladinih prosvjeda u Hrvatskoj ne stoji Ivan Pernar već koordinacija gradova iza koje stoje obični građani bez političkih interesa, rekao je Denis Mladenović, predstavnik te koordinacije.

'Koordinaciju gradova čini 30-ak ljudi, običnih građana i studenata, koji nemaju političkih interesa', rekao je Denis Mladenović za Dnevnik.hr. Mladenović je objasnio kako s time do sada nisu htjeli izlaziti u javnost, jer se ne žele eksponirati, ali da su sada razočarani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uspjeli tijelima ispisati sve poruke Vladi Pernar za sutra najavio gaženje zastave HDZ-a Slika nije dostupna Bez povika prošetali centrom Zagreba VIDEO: Održan najkraći i najtiši antivladin prosvjed dosad

'Građani više ne znaju tko pije, a tko plaća. Apsurdno je da se cijelo vrijeme govori da iza prosvjeda stoji oporba', rekao je. Mladenović se osvrnuo i na Ivana Pernara, koji ističe svoje političke ambicije. 'On je jedan dan stariji od mene, njega se ne može shvaćati ozbiljno. Mi smo se maksimalno ogradili od njega', rekao je Mladenović.

>> Prosvjednici poručili HDZ-u: 'Nećemo odustati'

Mladenović je ispričao kako je ideju o velikom prosvjedu 19.03. pokrenula upravo koordinacija gradova, a ne Pernar. Također, kao što je i vidljivo iz prepiske njihova dopisivanja na Facebooku koja nam je dostavljena, Pernar je ustrajao na tome da se svi gradovi prilagode Zagrebu ukoliko žele da se prosvjedi održe istovremeno.

Nakon što je rekao da će osnovati stranku i da će ih sve u uključiti u nju, članovi kordinacije su 'prekinuli suradnju'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene