455791
455791
455791
455791
455791

ISPOVIJEST HRVATSKE PROSTITUTKE "Policajce moram odraditi besplatno"

  • , 03.11.2016., 11:01
  • Autor:
  • komentara

Provjereno donosi priču prostitutke koja iskreno progovara o poslu kojim se bavi, razlozima zbog kojih je počela i policajcima koji ucjenama traže besplatnu uslugu.

 
 
 
 
Prostitucija (Ilustracija: Thinkstock)
Prostitucija (Ilustracija: Thinkstock)

Za sebe govori da nije radodajka već poslovna žena. A prodaje, kaže, ono u čemu je dobra - uslugu u krevetu. Nema svodnika, nije natjerana na to već se na profesiju seksualne radnice odlučila iz ekonomskih razloga. Po jednom klijentu naime, može zaraditi i do tri tisuće kuna. A suprotno svim stereotipima, klijenti su joj ljudi za koje to nikada ne biste pomislili.

U privatnom životu imala je puno više loših iskustava s muškarcima nego u bavljenju prostitucijom. Ne smatra se žrtvom niti želi da je drugi takvom vide. "Odrasla sam osoba, kognitivno mogu shvatiti stvari i ja sam se odlučila baviti time, nitko me nije natjerao i isto tako neće me odgovoriti od toga ukoliko ja to ne želim", ispričala je novinarki Emi Branici. 

Zbog čega se tim poslom počela baviti, što od nje klijenti traže, na što nikad ne bi pristala, kako je policajci ucjenjuju i još puno toga doznajte u večerašnjem Provjerenom

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se