Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Proračun za 2009. u ustavnom roku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sabor u iduću bi srijedu trebao raspraviti prijedlog državnog proračuna za iduću godinu, a zastupnici bi o proračunu i amandmanima trebali glasovati 15. prosinca, najavio je danas predsjednik Sabora Luka Bebić.

Ako Vlada danas utvrdi i Saboru dostavi proračun, službe će raditi ubrzano, tako da bi zastupnici prijedlog u pretince mogli dobiti sutra, rekao je Bebić na sjednici Sabora.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Sindikati - 3 "Poruka Vlade je da im nismo važni" U ponoć istječe rok! Učiteljica Gordana o koeficijentima: "Radim 42 godine, a u mirovinu ću otići kao najslabije plaćena među svim državnim i javnim službama"

Predložio je da se o proračunu raspravlja u srijedu, da se amandmani mogu podnositi do četvrtka u podne, nakon čega bi se i raspravili.

Sabor bi proračun, u tom slučaju, donio posljednjega dana redovitog zasjedanja, pa ne bi bilo potrebe za izvanrednom sjednicom, rekao je Bebić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene