Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj prepoznala stvari

Pronađeno truplo je Viera Malovikova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprug i kći Slovakinje Viere Malovikove, koja je nestala krajem listopada prošle godine, jučer u 13 sati na patologiji šibenske opće bolnice u identifikaciji prepoznali su stvari koje su pronađene na lešu izvađenom iz mora kraj otoka Veliki Vinik kod Murtera.

Ljubormi i Renata Malovikova zaključila su da traperice, grudnjak i prsten pripadaju Vieri. No, konačnu potvrdu da je pronađeno truplo uistinu 48-godišnja Viera trebaju dati patolozi Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu koji su posmrtne ostatke podvrgnuli DNK analizi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protjeran iz države Umag: Iz čista mira muškarac iz BiH udario Slovakinju u glavu! Slika nije dostupna Horor u kući Ispovijest cure ubijenog milijunaša: 'Skrila sam se u auto, a onda...'

>> Traperice na lešu pronađenom u moru?

>> Nema identiteta ni uzroka smrti

Time je nakon 80 dana potrage definirana identifikaicja, a okolnosti stradanja 48-godišnjakinje još uvijek nisu poznate. Neslužbeno doznajemo kako će poligrafska ispitivanja biti ponovljena. Iz Šibenika su na Zavod za sudsku medicinu poslani DNK uzorci slovačke obitelji. U slijedećih nekoliko dana i službeno će se utvrditi identitet pronađene osobe. U isto vrijeme sudski vještaci pokušat će doći do odgovora na pitanja zašto je i kako kod Murtera umrla Viera Malovikova.

Podsjetimo, Slovakinja Viera Malikova nestala je 31. listopada 2008. godine na Murteru, kada se iz kafića udaljila u nepoznatom smijeru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene