Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena Samanta Čuljak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodšnja srednjoškolka, Samanta Čuljak iz Višnjevca, nestala u petak u jutarnjim satima, sama se prijavila, priopćila je policija.

Samanta se sama prijavila osječkome Domu za preodgoj mladeži koji je o tome obavijestio policiju. Sve upućuje na to da je djevojka pobjegla od kuće. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Isplivala iz tonućeg automobila 'Osjećala sam da će se nešto loše dogoditi' Slika nije dostupna HDZ-ovci uz Kosor 'Pobjegulja': Sanader dobio novi nadimak

U školi nije imala problema, prosječna je učenica bez previše izostanaka. Međutim, nije s e slagala s majkom. 

Policija je Samantu ranije locirala na području Osijeka. Djevojka je viđena na jednoj rođendanskoj proslavi, a mobitelom se javljala prijateljima. 

>> Policija locirala nestalu djevojku

Samanta je u petak otišla od kuće, navodno u školu, u 10 sati. No, kako se u školi nije pojavila, roditelji su o nestanku kćerke obavijestili policiju.

Ovaj slučaj podsjeća na onaj vinkovački prije nekoliko mjeseci kada su se dvije maloljetnice, Samantinih godina, danima skrivale u jednoj napuštenoj kući. 

>> Tea: Pobjegla sam zbog jedinica iz kemije i biologije, a Barbara mi je bila podrška

Ono što iščitavamo iz ovakvih priča, da mladi bjegunci apsolutno nisu svjesni svojih postupaka, niti njihovih posljedica, a roditelji pokazuju veliku nemoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene