Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelji pomogli građani

Pronađena 14-godišnja Petra, pronašli je putem Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petra je nestala u ponedjeljak oko 13 sati u Zagrebu, kada je krenula u školu u Stenjevcu. Pronađena je prije nekoliko sati nedaleko Zagreba.

Petra Mužek, koja je nestala u ponedjeljak u 13 sati pronađena je u utorak poslijepodne.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

'Pronašao sam je zahvaljujući poruci na Facebooku. Javljeno mi je da je u Brezovici. Otišao sam po nju kod jedne žene i sat vremena proveo tamo. Bila je potresena, no bit će dobro', kazao nam je Boris u telefonskom razgovoru.

Policija je o njezinom nestanku obaviještena u ponedjeljak u 23 sata kada je krenula potraga za njom, ali nije dala nikakvog rezultata. Petra je oko 13 sati krenula u školu Dragutin Tadijanović u zagrebačkom Stenjevcu i od tada joj se izgubio svaki trag.

Potraga za njom odvijala se i preko Facebooka, a ubrzo se uključio veliki broj ljudi koji su nastojali pomoći da se Petra što prije pronađe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene