Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečana promocija

Slika na Twitteru: Jadranka Kosor POHVALILA SE sinovim doktoratom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika svečanost promoviranja 346 novih doktora znanosti i umjetnosti održala se danas u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Mnogi od znanstvenika svoj su rad, umove, volju i entuzijazam već stavili na raspolaganje zemlji koja ih je školovala. Rektor Sveučilišta u Zagrebu zahvalio je svima koji su im u tome pomogli, od profesora, mentora do obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna održana sjednica vijeća FPZG donio jednoglasnu odluku: Dodjeli počasnog doktorata Bandiću protivi se fakultet na kojem je on i diplomirao Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) NIZ REAKCIJA Ne jenjava bura zbog Bandićeva počasnog doktorata "Za izgradnju zgrade, bez obzira koja ona bila, ne daju se doktorati!"

Tako je i bivša premijerka Jadranka Kosor došla proslaviti sinov doktorat. Tom se činjenicom, moramo naglasiti s pravom, pohvalila i na Twitteru na kojem je postavila fotografiju.

>> Jadranka Kosor: 'Mama mi je rekla da bih se trebala zvati Voćka!'

No, odnosom politike prema znanosti rektori nisu zadovoljni.

'Ministar je krenuo sa smanjivanjem plaća istaknutim pojedincima u znanosti. Mislite li da se to smije događati? To se smije događati, ali na način koji je doličan. Ministar je zaboravio što je doličan način', rekao je dr.sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene