Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljeto je završilo

Promjena vremena donosi kišu i zahlađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko god je mogao, danas je još uživao u toplom, lijepom vremenu diljem Hrvatske. Većina je čula za najavljeno zahlađenje i pogoršanje koje počinje već tijekom noći pa su iskoristili sunčan dan za uživanje.

Stanovnici na obali svakako su u prednosti su pred kontinentalcima pa su i danas plaže diljem Jadrana bile dobro posjećene. Sunce je na plaže izvuklo mnoge, zapravo sve koji su si mogli priuštiti uživanje u moru i suncu.

Pročitajte i ovo Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 5 (Ne)idilično vrijeme Unatoč hladnoći i kiši zapaljena prva svijeća na Manduševcu: "Ma ne smeta nam ništa, mi smo tako sretne i toliko smo čekale ovaj advent" Ilustracija Zimsko vrijeme Stiže novi snijeg: Izdana upozorenja za dio Hrvatske

'Treba iskoristiti zadnji dan jer će sutra kiša pa bih htjela još makar ovaj dan plivati', rekla je Višnja iz Rijeke. Prije kiše došli su uživati na plažu i studenti. Uživali su i turisti u Splitu. Čuli su za najavljenu promjenu, no ne mare jer ionako - odmor je gotov.

>> Meteoropati čuvajte se, vrijeme vam sljedećih dana neće ići u prilog

Nakon što je prošlotjedno nevrijeme uništilo mnoge brodice, vlasnici plovila puno su oprezniji. 'Najavljeno je za sutra ne toliko jako kao ono što je bilo, ali dobro je tu i tamo malo provjeriti vez, jer nemamo lukobran', objasnio je Siniša Jančić, vlasnik jedrilice.

Jesen nam stiže, s kišama i zahladnjenjem, a već sutra samo će nas ovakvi prizori grijati i sjećati na dugo toplo ljeto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene