Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometnice zatvorene

Ne putujte ni u Dalmaciju, ni iz Dalmacije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujne bure, dionica autoceste A 1 Maslenica-Sv.Rok i Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene zatvorene su za sav promet, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Krčkim mostom zabranjen je promet za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a Paškim mostom i Jadranskom magistralom od Bakra do Senja za I. i II. skupinu vozila (što dodatno uključuje vozila s natkrivenim tovarnim prostorom). Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i čvora Delnice, u smjeru Rijeke, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3.5 tona, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

Za sav promet, zbog jake bure ili zimskih uvjeta, zatvorene su: D 1 Drežničko Selište-Gračac-Knin, D 50 Gračac-Štikada, D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, D 218 Brotnja-Sučević, D 506 Dobro Selo-Bruvno. Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu: Lika - D 23 Žuta Lokva-Senj, D 25 Korenica-Lički Osik, D 27 Gračac-Zaton Obrovački, D 42 Saborsko-Selište, D 50 Žuta Lokva-Gospić-Gračac, D 52 Špilnik-Vrhovine-Č. Klanac, D 217 Grabovac- GP Ličko Petrovo Selo, D 218 Užljebić-D.Lapac-Doljani, D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D 522 Udbina-Gornja Ploča.

Gorski kotar: A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Bosiljeva 1, D 3 Stara cesta kroz Gorski kotar, Zdihovo-Delnice-Kikovica, D 32 Prezid-Delnice-Mrkopalj, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 G.Jelenje-Meja, te na županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog mjestimice razmočenog snijega i poledice otežano se prometuje u Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti plove prema redu plovidbe. Do 1. ožujka ne plovi trajekt na relaciji Lopar-Valbiska (Rab-Krk), zbog sanacije trajektnog pristaništa u Loparu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene