Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekalo se i do 4 sata!

Prometni kolaps na graničnim prijelazima: "Putujem 26 godina, ovako nikad nije bilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagdanske gužve u prometu iz sata u sat sve se više povećavaju na graničnom prijelazu Slavonski Brod. Višesatne gužve su i u Neumu, na izlazu prema Dubrovniku.

Čekalo se danas i do dva sata kako bi se prešlo granicu. Glavni razlog kilometarskih gužvi je to što su s hrvatske strane otvorene 4 trake, dok je sa susjedne otvorena samo jedna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

"Ovo je katastrofa. Putujem 26 godina, ovako nikad nije bilo", rekao nam je Sakim, jedan od vozača koji su zapeli u Badnjoj gužvi na granici.

Drugi vozači se žale da je pristup problem gužvi na granici neadekvatan i da se to moglo i bolje organizirati.

Ništa bolje, čak i gore, bilo je na graničnom prijelazu u Neumu, gdje se na prolazak čekalo čak četiri sata.

Vozači koji su nam se javili, kažu kako su u Neum ušli normalno, da bi se vožnja kroz sam Neum pretvorila u čekanje unedogled i promet doživio kolaps..

Od ulaska na granicu do izlaska prema Dubrovniku, što čini svega 10 kilometara, vozilo se čak četiri sata. U jednom trenutku su vozači vozili i u traci suprotnog smjera prema izlazu za Dubrovnik.

Isti čitatelj rekao nam je da su u HAK-u objavili da su čekanja u Neumu upola kraća, što evidentno nije bio slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene