Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Nešto poslije ponoći dogodila se prometna nesreća u Slavonskom Brodu. Alkoholizirani vozač u zavoju je prešao na suprotni trak te se sudario s dva automobila i usmrtio jednog vozača.

U subotu oko 30 minuta nakon ponoći na kolniku Zapadne vezne ceste u Slavonskom Brodu dogodila se tragična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok je druga teško ozlijeđena.

Nakon provedenog očevida ustanovljeno je da 51-godišnjak nije prilagodio brzinu kretanja prilikom vožnje osobnim automobila te je u zavoju prešao na suprotnu prometnu traku na prostor za zaustavljanje i parkiranje vozila.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Vođa oporbe VIDEO Navaljni je snimio videoporuku za ruski narod u slučaju da bude ubijen

U tom je trenutku bočnim dijelom vozila udario u parkirani teretni automobil bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kojim je prethodno upravljao 32-godišnjak. Nakon toga prednjim dijelom automobila udario je u osobni automobil slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

U nesreći je smrtno stradao 48-godišnjak, dok je 51-godišnjak teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Prosvjed na Markovu trgu prosvjed na Markovu trgu Žestoke poruke s pozornice: "Plenković je napravio nešto što nije ni Khuen-Héderváry. U pakao s tom bandom lopovskom"

Alkotestom je utvrđeno da je koncentracija alkohola u krvi 51-godišnjaka iznosila 0,91 promila te su od njega uzeti uzorci radi analize.

Protiv 51-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene