Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIŽANJE VUKOVARSKE I MIRAMARSKE

Prometna nesreća u centru Zagreba: Mini završio na krovu, dvije osobe u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teža prometna nesreća, u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, dogodila se na križanju Miramarske ulice i Ulice grada Vukovara u Zagrebu.

Dvije su osobe ozlijeđene u sudaru dvaju automobila koji se dogodio na križanju Miramarske ulice i Ulice grada Vukovara u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu nasred križanja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Policija nam je potvrdila da su ozlijeđeni prevezeni u bolnicu, no o ozbiljnosti njihovih ozljeda službenih informacija nema. 

Jedan od prolaznika koji se na križanju zatekao nakon nesreće rekao nam je da je iz automobila koji se prevrnuo na krov izašla jedna osoba koja, prema svemu sudeći, nije teže ozlijeđena. 

"Čuo sam da je čovjek izašao sam iz ovog automobila i tretiraju ga sad u bolničkim kolima, to je sve što znam. Po onome što znam, na sreću, nema teže ozlijeđenih", rekao nam je jedan od prolaznika koji se na mjestu zatekao neposredno nakon nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene