Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK izvještava

Promet teče bez zastoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na većini cesta prometuje se bez poteškoća, a kraći zastoji su mogući duž Istarskog ipsilona i Jadranske magistrale (D 8) u blizinama turističkih središta, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub .

Povodom praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti zabrana prometa za teretna vozila iznad 7,5 tona bit će danas, 5. kolovoza, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1). Danas, 5. kolovoza, u svrhu održavanja svečanog koncerta povodom proslave Dana pobjede domovinske zahvalnosti i dana hrvatskih branitelja.od 20-24 sata, za sav promet bit će zatvorena cesta D 33 kroz Knin, ispred Trga Ante Starčevića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prometne gužve Kamioni u koloni čekaju pred ulazom u Sloveniju Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

Zbog nogometne utakmice, danas od 16 do 24 sata, vrijedit će posebna regulacija prometa iz smjera zapada (Poljuda) prema istoku (objekt Slobodne dalmacije), kroz gradilište ul. Hrvatske mornarice i određene parking zone za vozila. Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Na graničnim prijelazima Pasjak i Kaštel pojačan je promet u oba smjera, a na Bregani i Maclju ulaz osobnih vozila. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene