Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogući prekidi prometa

Krećete li danas na put EVO što možete očekivati na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je srednje gust na glavnim cestovnim pravcima.

Pojačan na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo, u oba smjera, priopćio je HAK koji izvještava da su zatvoreni dijelovi autoceste A3 Bregana-Lipovac zbog prosvjeda.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Slika nije dostupna Gužva unatoč Demerju Na Lučkom kolone i do 22 kilometra

Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona je danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrana.

Zbog prosvjeda zatvoreni su na autocesti A3 Bregana-Lipovac ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod).

Zatvoreni su i D2 mjesto Korija kod Virovitice, D5 Lukač-Brezik, D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu, D55 Županja-Orašje, D515 na dionici Potnjani- Bračevci (obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija).

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bajakovo, Macelj i Stara Gradiška na ulasku, a Pasjak na izlasku.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Uvjeti za vožnju bit će povoljni u većem dijelu zemlje, priopćio je HAK, a zbog umjerene bure u priobalju moguća su ograničenja u cestovnom i trajektnom prometu.

Zbog radova, posebice tijekom dana kada je i gustoća prometa veća, na pojedinim dionicama cesta mogući su zastoji i čekanja.

U dijelu Slavonije, zbog prosvjeda, mogući su prekidi prometa na pojedinim cestama.

>> Među seljake se uvukla nervoza, traktori se polako povlače

Tijekom dana, očekuje se pojačan promet u Istri i duž Jadranske magistrale (D8), u blizini turističkih središta te povremeno na autocesti A 1 između Zagreb i Karlovca u oba smjera.

Duža čekanja u putničkom prometu za prijelaz državne granice moguća su na graničnom prijelazu Metković.

U trajektnim pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu te u trajektnim lukama Zadar i Split očekujemo povremeno pojačan promet. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene