Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema zastoja

Evo gdje vas danas očekuje pojačan promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je srednje gust do pojačan na većini cesta u smjeru mora, a zasad nema dužih kolona i zastoja, izviejstio je Hrvatski autoklub.

Promet je pojačan posebice na Zagrebačkoj obilaznici od Jankomira i Buzina prema Lučkom, te na autocestama A1 između Zagreba i Bosiljeva te A2 Zagreb-Macelj.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni te skliski u Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i na širem području graničnih prijelaza Rupa i Pasjak. U Lici ponegdje ima magle.

Do 14 sati, zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama, kao i na državnoj cesti D1 zabrana nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poteškoće u vožnji Vrijeme stvara probleme: Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena A1 kod Svetog Roka Gužve na Lučkom - 6 HAK I POLICIJA Sezona se zahuktava, produženi je vikend, gužve na cestama su tu: Prije puta dobro se informirajte i imajte na umu ove savjete

>> Kako dobro osigurati prtljagu i što nikako NE SMIJETE činiti kao suvozač

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Bajakovo i Metković (posvuda čekanja do 30 min). S obzirom na to da se tijekom cijelog vikenda očekuje pojačan promet na Metkoviću, HAK savjetuje vozačima da koriste i granični prijelaz Nova Sela koji je smješten na državnoj cesti D62 između Metkovića i Vrgorca, na kojem nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, uz pojačan priljev vozila u većini trajektnih luka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene