Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Promet otežan zbog jakog vjetra i kolona prema moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jakog vjetra dionicom Jadranske magistrale od Senja do Sv. Marije Magdalene zabranjen je promet autobusima na kat, vozilima s kamp prikolicama i motociklima, a na dionici autoceste Zagreb-Split, između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, brzina vožnje ograničena je na 60 kilometara na sat.

Pojačan je promet na autocesti Zagreb-Split (A1) prema moru i kolona ispred sjevernog ulaza u tunel Mala Kapela duga je oko pet i pol kilometara, dok kod tunela Sveti Rok kolone zasada nema. Prema unutrašnjosti promet je srednje gust i nema zastoja.

Pročitajte i ovo Marko Srdarević Užas kod Sinja Policija o teškoj prometnoj nesreći: Šef splitsko-dalmatinske policije ispričao kako je izgledala potjera Gužva u prometu izmijenjene trase Spremni na kaos? Tramvaji ne voze ovim dijelom Zagreba

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona vrijedi danas od 12 do 23 sata na svim važnijim državnim cestama. 

Zabrana se danas od 20 sati primjenjuje i na autocesti A1
Zagreb-Split, između čvorova Ogulin i Brinje te Sveti Rok i Maslenica. 

Za trajanja zabrane na autocesti promet je dopušten na Ličkoj magistrali (D1).

Pojačan je ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Gabela Polje i Doljani, pa se čeka do 45 minuta. Na prijelazima Stara Gradiška i Kaštel pojačan je promet u oba smjera, također osobnih vozila.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene