Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežan promet

Na Lučkom kolona 17 kilometara, HAK savjetuje izlazak na Demerju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim na Lučkom gdje se čeka u koloni dugoj 17 kilometara, promet je otežan i n azagrebačkoj te riječkoj obilaznici, kao i na istarskom ipsilonu te djelovima autoceste A1.

Zbog lakše prometne nezgode na 202. kilometru autoceste A1 kod čvora Udbina u smjeru Splita vozi se usporeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Čitavim putem autoceste A1 gust je promet u oba smjera, na NP Lučko, na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona je oko 17 km pa HAK savjetuje izlazak na naplati Demerje gdje se cestarina, osim karticama i ENC-om može platiti i gotovinom. Zbog gustog prometa vozi se usporeno i u smjeru Karlovca.

Prije čvora Zadar 1, u smjeru Splita prema naplatnoj postaji Zadar 1 kolona je oko 300 m.

Na autocesti A2 Zagreb- Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Maclja kolona je oko 2 km, a na naplati Zaprešić u smjeru Zagreba oko 500m.

>> Gužve na granici: Građani BiH ne koriste zamjenske prijelaze

Na autocesti A7 GP Rupa- čvor Diračje, na naplati Rupa na izlazu kolona je 5 km, a na ulazu 3 km.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona koja se se proteže na Istarski ipsilon je 3 km.

Pojačan je promet i na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, autocesti na A3 Bregana- Lipovac u smjeru istoka, na otoku Krku, Krčkome mostu te Jadranskoj magistrali posebice na dionicama Novi Vinodolski- Senj, Split- Omiš- Makarska i Biograd na moru- Zadar.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskoga do Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila sa natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 između čvora Sveti Rok i mosta Maslenice i na A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Zbog prosvjeda seljaka zatvorene su:
- na autocesti A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod)
- D5 Virovitica- Terezino Polje u mjestu Lukač
- D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu,
- D51 u Novoj Gradiški,
- D55 Županja-Orašje i
- županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene