Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozitivna priča

Proizvode bombone i lizalice i zapošljavaju nove radnike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme krize, raste i potrošnja slastica. Posjetili smo obiteljsku tvornicu bombona i lizalica koja za krizu ne zna, naprotiv - zapošljava nove radnike.

Posao koji je Željko Blaženić naslijedio od roditelja prenio je i na vlastitu obitelj. 'Sad su moje kćeri tu malo da pomognu, ja isto radim tu, a suprug je zadužen za kuhanje', objasnila je Željkova supruga Štefica. Unatoč krizi kod njih posla ima.

Pročitajte i ovo Gumeni bomboni s THC-om - 2 drama u Konavlima Dvije žene pojele gumene bombone pa završile u bolnici: "Halucinacije, tjeskoba, lupanje srca, preznojavanje, poteškoće disanja..." PR MrCakesie set Set od 137 komada koji će u vama probuditi želju za ukrašavanjem slastica - rezultati vašeg umijeća bit će vidljivi odmah

Radi cijela obitelj, a zapošljavaju i tri radnice. 'Reže se ručno, oblikuju se šare na lizalici ručno, ručno se stavlja štapići, ručno se ta lizalica ispreša, ručno se još to sve zapakira, ali to nije tako strašno kao što zvuči jer zbilja se može puno napraviti', rekla je Štefica. A rade mnogo, što za izvoz, što za domaće tržište.

>> Ovo je najveći gumeni bombon na svijetu!

'Trudimo se i radimo, gledamo da čim bolje napravimo svoj proizvod. Uključeni su svi. Neki put nam čak pomažu i susjedi i šira rodbina, svatko ponešto', rekao je Željko. 'Malo je teško i naporno, ali na kraju ispadnu lijepe i slatke lizalice. Djeca to vole, tako da se isplati', rekla je radnica Danica.

Ručno izrađene, raznih okusa i boja, njihove slastice našle su put do kupaca. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene