Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velike materijalne štete

Proglašena elementarna nepogoda za općine Krapinske Toplice i Sv. Križ Začretje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar proglasio je elementarnu nepogodu za područje općina Krapinske Toplice i Sveti Križ Začretje.

Prema informacijama iz Krapinsko-zagorske županije, elementarna je nepogoda proglašena zbog izrazito jake kiše, koja je padala u noći s 13. na 14. kolovoz te tijekom dana 14. kolovoza, a prouzročila je poplave na području tih općina.

Pročitajte i ovo Štete od nevremena - 2 Nevrijeme na sjeveru Hrvatske Dan nakon velikog nevremena zbrajaju se štete, građani očajni: "Ne znamo ni sami kako nastaviti" Komarci - 1 Štih suptrop Vlada invazija kukaca koji mogu prenijeti smrtonosne viruse, jedan grad traži proglašenje nepogode: "Imamo dojavu da pada mliječnost kod krava"

Nakon obilne kiše i olujne noći dolazi nam sunce, a onda...

Također nanesene su velike materijalne štete na stambenim objektima, poljoprivrednim površinama i objektima komunalne infrastrukture.

Općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda u najkraćem roku će izraditi izvješće s procjenom ukupne štete, koje će dostaviti Županijskom povjerenstvu za procjenu štete, a koje će zbirne podatke dostaviti Državnom povjerenstvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene