Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema radova na autocestama

PRODUŽENI VIKEND - Doznajte gdje su mogući zastoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sljedećem razdoblju na autocesti A1 neće biti radova niti privremenih prometnih regulacija.

Za prošlih blagdana trajali su radovi na A1, a kolone su bile i do 20 kilometara, ali ovoga puta radova na A1 neće biti. Zastoji i sporija vožnja mogući su na autocesti A3 (Bregana - Zagreb - Slavonski Brod - Lipovac) kod čvora Jankomir u smjeru Lipovca, ali i kod Zaprešića gdje će se zbog sanacije kolnika voziti do 40 km/h. Stoga i tamo očekujte zastoje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Na autocesti A4 (Goričan - Zagreb) zbog radova sporije će se voziti kod tunela Hrastovec. Kod čvora Breznički Hum, Sveta Helena također će se voziti usporeno s mogućim zastojima.

VIDEO Prizor na A1 koji je vozače ostavio bez teksta - Nevjerojatnih 17 km

I u četvrtak, i idućih nekoliko dana, odnosno, barem do kraja vikenda, a moguće i početkom idućeg tjedna vrijeme će biti stabilno, većinom sunčano, vrlo toplo pa i vruće.

Samo u četvrtak će, uglavnom sredinom dana i poslijepodne i to u kopnenom području, tj, preciznije, u Slavoniji, u Gorskom kotaru, možda i u unutrašnjosti Istre uz umjerenu naoblaku biti mogućnosti i za pokoji pljusak.

S visokom temperaturom od 30-ak stupnjeva za vikend bi moglo biti i prilično vruće, jer će sjeverni vjetar, kojeg će biti do subote, gotovo potpuno oslabjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene