Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parcele na dražbi

Volvo pokrenuo ovrhu protiv Zdravka Peveca zbog duga za 500 kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na usmenoj javnoj dražbi koja će se na Općinskom sudu u Bjelovaru održati potkraj siječnja iduće godine prodavat će se tri zemljišne parcele Zdravka Peveca u korist švedskog Volvo truck corporationa koji je pokrenuo ovršni postupak, objavio je u srijedu Općinski sud u Bjelovaru.

Prodavat će se oranica od 1 jutra i 292 četvorna hvata u Bjelovaru u punom vlasništvu Zdravka Peveca te dvije oranice u Mostima u kojima je ovršenik suvlasnik jedne trećine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Branio se šutnjom Zdravko Pevec optužen za krivotvorenje isprava, tužiteljstvo traži zatvorsku kaznu Višnja Pevec tražit će pomilovanje Višnja Pevec: "Zdravku nije dobro u zatvoru, njegovo zdravstveno stanje je koma. Ima temperaturu, ovdje se smrzava..."

Te su nekretnine opterećene su brojnim ovrhama.

Najveća i najstarija upravo je od Volva, koji se potkraj 2009. uknjižio zbog duga u iznosu od 12,4 milijuna kuna, a tu je i Republika Hrvatska s ovrhom na 208 tisuća kuna.

Prema danas objavljenom zaključku Općinskog suda u Bjelovaru, nekretnine se ne mogu prodati za manje od dvije trećine utvrđene vrijednosti.

Podsjetimo, tvrtka Pevec transport u vlasništvu Zdravka Peveca 2007. od Volva je uzela 500 kamiona putem leasinga, a početkom 2010. završila je u stečaju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene