Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Procurila nova snimka svjedočenja Fate Skule: "Lažeš, Fato, lažeš!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laže li Fatima Skula kada kaže da su je maskirani momci oteli i prisilili da pred kamerom, Tihomira Oreškovića, ali i aktualnog potpredsjednika Sabora Darka Milinovića optuži za ratne zločine i pomaganje u prikrivanju ratnih zločina?

Nakon iskaza Fatime Skule na mail naše redakcije stigla je obavijest o novom video isječku. Riječ je o njezinom drugom svjedočenju datom Marku Ercegu u siječnju '99. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TUGA U GAZI Maleno srce nije izdržalo: 19-mjesečna djevojčica preminula čekajući da Izrael obitelji izda dozvolu za liječenje Slika nije dostupna Tihomir Orešković pušten kući

U Ercegovu kuću doveo ju je pokojni Milan Levar. Na snimci se vidi još jedna osoba, izvijesni gospodin Drago, a u odbljesku se vidi i lice Marka Ercega.

Fatima Skula vidno pretučena s modricama po licu i tijelu prepričava kako su je u vlastitom domu pretukla dva muškarca nakon što je dala prvi iskaz za Ercega. U to vrijeme navodno je bila trudna, a udarali su je po trbuhu, glavi i ostatku tijela.

Skula kaže kako su joj se osvetili zbog iskaza u kojem za zločine optužuje Tihomira Oreškovića.

Na kraju snimke Marko Erceg Fatimi Skuli daje 100 DEM-a za pomoć i obećaje joj zaštitu Haškoga suda.

Kući je odvozi Milan Levar koji ju je i doveo do kuće u kojoj je razgovor sniman.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene