Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć učiteljima i nastavnicima

Pročitajte što piše u priručnicima za nastavu zdravstvenog odgoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je priručnike za provođenje nastave zdravstvenog odgoja namijenjene učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima u osnovnim i srednjim školama

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa suradnicima je danas predstavio rezultate javne rasprave o zdravstvenom odgoju, plan i program tog nastavnog predmeta te priručnike za nastavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritike ih motivirale Jovanović predstavio zdravstveni odgoj: 'Roditelji nemaju pravo držati djecu u neznanju' Slika nije dostupna Prozvao i Jovanovića Jandroković: Vlada se agresivno obračunava s neistomišljenicima!

>> Jovanović predstavio zdravstveni odgoj: 'Roditelji nemaju pravo držati djecu u neznanju'

Priručnici su namijenjeni za provođenje nastave zdravstvenog odgoja na satu razrednika, tiskani su u 30.000 primjeraka, a uskoro bi trebali biti dostavljeni učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima u osnovnim i srednjim školama.

Valja napomenuti da priručnici nisu udžbenici kojima će se koristiti učenici, već knjige namijenjene isključivo nastavnom osoblju.

Agencija za odgoj i obrazovanje već ih je objavila u digitalnom formatu, a na dnu ovoga članka možete preuzeti svaki od njih i pogledati njihov sadržaj.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene