451862
451862
451862
451862
451862

Priveden prevarant koji je prijetio novinarki Provjerenog Emi Branici

  • , 29.09.2016., 12:45
  • Autor:
  • komentara

Ema Branica razotkrila je prevaranta koji prerušen u ženu zavodi starije muškarce radi njihove imovine te uživa u slobodi unatoč stotinjak evidentiranih kaznenih djela.

 
 
 
 
Ema Branica i prevarant (Foto: Dnevnik.hr)
Ema Branica i prevarant (Foto: Dnevnik.hr)

Policijski službenici u službene prostorije na kriminalističko istraživanje doveli su osobu koja se dovodi u svezu s kaznenom djelom prijetnje novinarki „Provjerenog“, Emi Branici, službeno su potvrdili danas iz Policijske uprave zagrebačke. Osoba je Emi prijetila riječima "Završit ćeš kao Pukanić".

Privedena je u kući u zagrebačkoj Dubravi, koju je stekla prevarom svoje žrtve, što je Ema prošlog tjedna otkrila u emisiji, a pritom je izvršen i pretres, neslužbeno doznajemo detalje.

U posljednjoj emisiji “Provjereno“ otkriven je prevarant koji je promijenio spol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine.

Ema Branica razotkrila je njegovu prevaru i falsificiranje potpisa na dokumentima kojima je stekao imovinu starijeg čovjeka koji je nakon bolesti preminuo – a u srijedu joj je zato i prijetio.

Nastavljajući istraživati priču, Ema je ovog tjedna otkrila kako dotični ima preko stotinu kaznenih prijava. To je novinarki "Provjerenog" potvrdio privatni detektiv.

"On jednostavno krade i pečate... dok ljudi koji rade tamo shvate da im nedostaje pečat, on je već napisao ne znam koliko dokumenata", rekao je Emi detektiv upoznat sa slučajem.

"Prema mom saznanju, on ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela", dodao je. Nastavak priče o prevarantu koji je unatoč tome svejedno na slobodi POGLEDAJTE OVDJE.

Podsjećamo, osoba se predstavljala kao medicinska sestra. Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno Tito Gubić iz Bjelovara. Muškarac koji je navodno promijenio spol. Zaveo je 78-godišnjeg Alojzija Cesara, nakon čije smrti je dotični stekao vlasništvo nad kućom u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj je danas i priveden radi prijetnji. Također, samo tjedan dana nakon smrti u novostečenu kuću doveo je novu žrtvu, muškarca iz Jajca kojeg je uspio uvjeriti da je s njim – trudan.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se