Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pritvor za lažnog iznajmljivača apartmana na moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražna sutkinja Županijskog suda u Karlovcu odredila je danas 30-dnevni pritvor Karlovčaninu J.M. osumnjičenom da je prevario veći broj ljudi tako što je od njih uzeo polog za najam nepostojećih apartmana na moru.

Pritvor mu je određen kako ne bi utjecao na svjedoke kojima je "iznajmljivao" apartmane za ljetovanje te zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

>> Oprez! Iznajmljuju se nepostojeći apartmani

U istražnom zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva navodi se da je 37-godišnji J.M. od osoba koje su se javljale na njegove oglase tražio uplatu iznosa u rasponu od tristo do tisuću kuna te da je tako oštetio 80 osoba.

J.M je najam apartmana oglašavao na internet portalima i u Plavom oglasniku. 

"Nakon što suoštećenici uplatili traženi polog, upućivao
ih je na različite destinacije, iako apartmanima na tim destinacijama nije raspolagao", rekla je istražna sutkinja Jasminka Jerinić Mušnjak. 

Dodala je da on poriče da se bavio prijevarom.

Općinsko državno odvjetništvo dostavilo je danas Istražnom centru zahtjev i za saslušanjem određenog broja osoba kojima je J.M. lažno prikazivao da iznajmljuje apartmane za ljetovanje na moru.

PU karlovačka objavila je priopćenje u kojem moli građane koji su možda prevareni na opisani način, ali to do sada nisu prijavili, da se jave najbližoj policijskoj postaji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene