Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog kvara na motoru

Prisilno sletjela Cessna, nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kvara na motoru tijekom leta danas je prisilno sletjela Cessna 172 kod mjesta Rudine na otoku Krku pri čemu nitko nije ozlijeđen, a zrakoplov je oštećen, priopćeno je iz Agencije za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova.

Cessna 172 čeških registarskih oznaka letjela je u formaciji zrakoplova također čeških registarskih oznaka. Tijekom leta dogodio se kvar na motoru pa je zrakoplov prisilno sletio kod mjesta Rudine u blizini špilje Biserujke 1,5 kilometar od Zračne luke Rijeka. Prilikom prinudnog slijetanja zrakoplov se okrenuo na krila i pretrpio oštećenja. U trenutku nesreće u zrakoplovu su bila dvojica pilota, češki i ruski državljanin koji u nesreći nisu ozlijeđeni.

Agencija za istraživanje će u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova očevid obaviti sutra, 23. travnja.

Tehničku istragu te zrakoplovne nesreće provest će Agencija za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova koja će po završetku istrage izraditi završno izvješće, koje će javnosti biti dostupno na službenoj internetskoj stranici Agencije za istraživanje, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dirljiv oproštaj Preminuo vatrogasac koji je spašavao ljude iz vlaka smrti: "Bio je veliki borac. Pamtit ćemo ga kao najjačeg i najveselijeg" Slika nije dostupna Tragedija u Rudinama Prošle su četiri godine od najveće željezničke nesreće u Hrvatskoj

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene