Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno!

Pripremite se, stiže osvježenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponegdje je moguće lokalno nevrijeme uz izraženije pljuskove i obilniju kišu praćenu prolazno jakim i olujnim vjetrom pa i tučom. Poslijepodne u unutrašnjosti jaki i olujni udari sjeverca, a na sjevernom Jadranu navečer olujni i orkanski udari bure.

Hrvatsja je jutro dočekala s nešto 'svježijim' temperaturama. U Gospiću je tako jutros u 8 sati zabilježeno 14 stupnjeva Celzijevih, u Sinju 18, u Osijeku, Bjelovaru i Sisu 20. Zagreb se probudio s ugodna 23 stupnja, a na jugu i dalje vruće. U Dubrovniku, Splitu i Makarskoj je izmjereno 26 stupnjeva, u Hvaru 27 stupnjeva Celzijevih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 5 (Ne)idilično vrijeme Unatoč hladnoći i kiši zapaljena prva svijeća na Manduševcu: "Ma ne smeta nam ništa, mi smo tako sretne i toliko smo čekale ovaj advent"

Danas nas čeka prolazno jače naoblačenje sa zapada, a već prijepodne pljuskovi i grmljavina na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru, a od sredine dana i drugdje. Ponegdje je moguće olujno nevrijeme.

>> Izdržite još danas nesnosnu vrućinu, sutra stiže osvježenje!

Na južnom i dijelu srednjeg Jadrana zadržat će se pretežno sunčano, a zapuhat će umjeren i jak sjeverac i sjeveroistočnjak, mjestimice s olujnim udarima. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, poslijepodne na sjeveru bura koja će jačati i proširiti se i na srednji Jadran.

Najviša dnevna temperatura u Dalmaciji i Slavoniji između 32 i 37, drugdje od 26 do 31°C, u drugome dijelu dana u zamjetnom padu.

Ukoliko i vi zabilježite neku vremensku nepogodu. poput tuče ili pijavica. pošalji te nam materijale zajedno s opisom na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene