Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoka koncentracija peludi

Stiže nam promjena vremena koju donosi vjetar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako toplo, u dijelovima zemlje bilo je promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a vjetar je najavio promjenu vremena. Sljedećih nekoliko dana bit će hladnije i oblačno, a očekuje nas i kiša.

Na vremenskim kartama pozornost privlači ciklona u jugozapadnoj Europi s kojom će najprije pritjecati razmjerno topao i vlažan zrak, kojega će potkraj tjedna nakratko zamijeniti suši i svježiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Sutra će već od jutra biti znatno oblačno, ali i malo toplije nego danas. Na Jadranu će tek mjestimice biti kišice, ali će zauzvrat posvuda puhati umjereno ili jako jugo.

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju će biti zamjetno više oblaka nego sunca, uz slabe i umjerene južne vjetrove. Kiša - možda tek potkraj dana. Bit će toplo, otprilike kao i danas, uz najvišu popodnevnu temperaturu malo višu od 20 Celzijevih stupnjeva. Šetači neka uzmu u obzir visoku koncentraciju peludi drveća.

Lijepo, sunčano vrijeme dovelo je i prve goste 

U Istri i na Kvarneru sutra će biti znatno oblačno, a jednako tako u Gorskom kotaru i Lici. Ponegdje će pasti i malo kiše, uglavnom u drugome dijelu dana. Na moru će puhat umjereno i jako jugo. Potkraj dana - bura. Najmanje petnaestak popodnevnih stupnjeva godit će svima.

U Dalmaciji promjenjivo oblačno, a kratkotrajna kiša ili pljusak ne bi smjeli iznenaditi bilo koga. Puhat će jako jugo, a ponegdje i olujno, što će donositi topliji zrak.

U subotu će u kopnenoj Hrvatskoj pasti malo kiše ili proljetni pljusak, zapuhat će sjeverni vjetar i umjereno će zahladnjeti. U nedjelju i ponedjeljak djelomice sunčano i uglavnom bez kiše. U ponedjeljak prohladno jutro.

Na Jadranu u subotu, prije poboljšanja, još malo kiše. Nedjelja i ponedjeljak sunčani, prikladno topli, sa podnošljivom burom i sjeverozapadnjakom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene