Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozite oprezno

Pripreme za praznik rada: Uživajte u sunčanom vikendu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve koji kreću na put HAK upozorava: pripremite se na gužve i budite oprezni. Osim onih koji će praznični vikend iskoristiti za kraće putovanje, puno je onih koji su se odlučili dobro zabaviti kod kuće.

Mladima je najčešće svaki dan praznik rada. Meso se roštilja, a glavna zabava tek se sprema. 'Sutra je ono glavno, a sad malo zagrijavanje lagano', rekao je Filip. A oni koji rade, danas obavljaju posljednje pripreme. 'Najviše ide vratina, ražnjići, ćevapi, roštiljada', kaže Željo Jambrović, mesar.

Pročitajte i ovo Kružni tok u Koprivnici stoje i stari znakovi VIDEO Nije svima sjeo novi kružni tok, vozači su zbunjeni: Čak voze i preko njega Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Što se tiče putovanja, na autocesti između Zagreba i Karlovca će biti najprometnije. Mnogi su već krenuli na put pa u HAK-u iznova upozoravaju na oprez. 'Držati razmak, voziti odmorno, bez alkohola. Vozilo treba biti registrirano, tehnički ispravno', rekao je Nikša Bjelajac iz HAK-a. A putovanje će zasigurno biti lakše kada se zna da nas čeka sunčan vikend.

'Sutra posvuda sunčano i još uvijek dosta toplo. Temperatura oko 25, čak i koji stupanj više. A onda popodne više oblaka na sjeverni Jadran i Gorski Kotar', rekla je Ana Bago, meteorologinja. Najveće gužve očekuju se pri povratku, u nedjelju. Tada se s produženog vikenda vraćaju i susjedi slovenci. Moguća je i kiša pa oprezno na cesti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene