Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Primorac i Ljubić razgovarali o izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac u Mostaru se sastao s predsjednikom HDZ-a 1990. Božom Ljubićem. Razgovarali su o predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj 25. studenoga, na kojima u 11. izbornoj jedinici imaju pravo glasovati i hrvatski državljani iz BiH.

Ministar Primorac i Ljubić posebice razgovarali su o mobilizaciji birača i organizaciji izbora u BiH, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a 1990.

Pročitajte i ovo Učenica Promjene u obrazovanju Hrvatska mora povećati broj gimnazijalaca: Gimnazijski program uvest će se u mnoge škole pod jednim uvjetom Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Također su istaknuli važnost pomoći koju Republika Hrvatska pruža Sveučilištu u Mostaru, i općenito hrvatskim kulturnim i znanstvenim ustanovama u BiH.

Ministar Primorac je u Mostaru sudjelovao u polaganju kamena temeljca za izgradnju nove zgrade Filozofskog fakulteta Sveučilišta u tom gradu, te na otvaranju nove zgrade Medicinskog fakulteta. 

Za njegovu gradnju, koja će trajati nekoliko godina, Vlada RH
izdvojila je 360 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene