Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva dana prije roka

Prikupljen dovoljan broj potpisa za referendum!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz redova sindikata neslužbeno se doznaje da su do kraja jučerašnjeg dana uspjeli prikupiti 450.000 potpisa dovoljnih za raspisivanje referenduma o izmjenama Zakona o radu.

Sindikalisti se ne žele javno očitovati o ovom uspjehu do novinske konferencije koja se održava danas i na kojoj bi trebali službeno objaviti da imaju potreban broj potpisa.

Pročitajte i ovo Negodovanje ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja - 1 Prepucavanje Cirkus pred ministarstvom! Sindikati tvrde da Fuchs ne želi razgovarati, iz ministarstva pak dobacuju: "Možda da ih ministar unese?" Željko Stipić, sindikat Preporod Željko Stipić Sindikat pokreće potpisivanje peticije o koeficijentima: "Ostalo je jako malo vremena kako bi se stvari u postavile kako treba"

>> Sindikati prikupili 97 posto potrebnih potpisa

Sindikalisti su još jučer apelirali na građane koji su mislili dati potpis da to učine što prije kako bi osigurali referendum jer je kao i uvijek određeni broj potpisa zasigurno nevažeći a taj apel traje i dalje. Sindikalisti nisu ostvarili nakanu da dođu u svaki dio hrvatske države, u svako selo, gradić i ispričali su se što nisu uspjeli, ali upozoravaju da ovo je prezahtjevan posao.

Danas ili sutra će poslati zahtjev predsjedniku Hrvatskog sabora Luki Bebiću da utvrdi dan u kojem je spreman primiti potreban broj potpisa za raspisivanje referenduma.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene