Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijetnje Ljerki Krajnović nemaju veze sa suđenjem Šimiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljerka Krajnović, svjedokinja u sudskom postupku protiv riječkog kirurga Ognjena Šimića, optuženog za 18 slučajeva uzimanja mita, primila je prijeteću SMS poruku, ali prijetnju policija ne dovodi u vezu sa suđenjem Šimiću, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave Primorsko-goranske Mirjana Kulaš.

Krajnović je SMS poruku da 'osigura dijete, jer će ostati bez majke' dobila prije nekoliko dana te prijavila policiji, objasnila je glasnogovornica Kulaš i dodala kako policija traga za pošiljateljem, te će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom odlučiti o podizanju kaznene prijave zbog kažnjivog djela prijetnje.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Sve objasnili Oglasio se USKOK: Komentirao je li Pleslić nudio nagodbu ako optuži Turudića i jesu li oni izvor spornih poruka Josipa Pleslić Afera nad aferama Josipa Pleslić traži zaštitu SOA-e, MUP-a, Ministarstva... Njezin odvjetnik za Dnevnik Nove TV kaže: "Ona prolazi torturu"

Ljerka Krajnović je trebala iskaz dati danas, ali je glavna rasprava odgođena zbog Šimićevih zdravstvenih problema.

Krajnović je prva prijavila policiji da Šimićeva kani primiti mito, nakon čega je u akciji USKOK-a i predala mito kirurgu. Nakon toga policiji je prijavljeno još 17 slučajeva Šimićeva primanja mita, kako bi pacijente operirao preko reda na listi čekanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene