Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došlo do požara

NEPOSREDNO PRIJE PROLASKA BIDENA Policajac pao s motora, prebačen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od policajaca na motoru u Aveniji Dubrovnik doživio je prometnu nesreću.

Prije prolaska kolone američkog potpredsjednika Joea Bidena koji danas boravi u Hrvatskoj povodom summita Brdo-Brijuni, jedan od policajaca je pri prelasku tramvajske pruge na Aveniji Dubrovnik doživio prometnu nesreću.

Pročitajte i ovo Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina Joe Biden gube podršku Biden napao velikog saveznika i zaprijetio: "To je crvena linija!"

Policajacu su brzo u pomoć priskočile kolege te je prevezen u Kliniku za Traumatologiju. Vozilo se prilikom pada zapalilo.

Biden stigao u Hrvatsku

Podsjetimo, jake snage osiguranja i pojačane policijske patrole u kojima je sudjelovao i ozlijeđeni policajac čuvaju sudionike summita Brdo-Brijuni, odnosno čelnike zemalja jugoistočne Europe i američkog potpredsjednika Joea Bidena.

Bidenov je dolazak na sastanak incijative Brdo-Brijuni znak aktivnijeg uključivanja SAD-a u rješavanje regionalnih problema i približavanje toga područja Zapadu. Sastankom predsjedaju hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i slovenski kolega Borut Pahor. Na sastanku će uz sve predsjednike zemalja u regiji biti i predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene