Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sad nemaš, sad imaš...

Ovo su ljudi kojima je dobitak na lotu uništio život...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove četiri osobe nisu mogle biti sretnije kad su saznali da su na lotu izvučeni baš njihovi brojevi. Ono što nisu znali jest da im je od tog trena život krenuo nizbrdo.

DOBIO NA LOTU I NAIŠAO NA MAFIJAŠA

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

U ljeto 1991. godine Michael Linskey iz Bostona kupio je loto srećku u lokalnoj trgovini alkoholnim pićima. Pogodio je sve brojeve izvučene taj dan i osvojio nevjerojatnih 14 milijuna dolara. Čovjek bi pomislio kako će mu život od tog trena postati mačji kašalj, međutim naišao je na jedan problem. Vlasnik trgovine u kojoj je kupio srećku bio je lokalni mafijaš Whitey Bulger (isti onaj Whitey Bulger koji je ovaj tjedan proglašen krivim za 11 ubojstava i reketarenje).

Bulger je posjetio (ne)sretnog dobitnika koji odmah po njegovu posjetu javio lutriji kako je došlo do nesporazuma i da nije on jedini dobitnik te da je dobitnu srećku zapravo kupio zajedno s Whiteyem i još dva njegova 'prijatelja'. Trojac mu je odnio sav dobitak.

DOBIO NA LOTU, ZAPALIO KUĆU  PA UHIĆEN ZBOG DROGE

U veljači ove godine 27-godišnjak iz Kanzasa osvojio je 75.000 dolara na lotu. Novac je odmah pokupio, a na povratku kući kupio zalihu marihuane i metamfetamina. Po povratku kući, vjerojatno poželjevši kušati nešto od robe koju je upravo nabavio, uvidio je da mu je upaljač prazan te ga krenuo puniti butanom i to kraj plinskog štednjaka. Da skratimo priču, u sekundi je cijela kuća planula, no muškarac je ostao živ s lakšim ozljedama. Međutim, kako to već biva prema Murphyjevom zakonu, plamen je progutao većinu kuće, ali je poštedio dovoljno marihuane i metamfetamina da policija ovog srećkovića zatvori iza rešetaka na dulje vrijeme.

DOBILA NA LOTU, OPTUŽENA ZA PREVARU PA SE PREDOZIRALA

Amanda Clayton iz Michigana živjela je od socijalne pomoći kada je na državnoj lutriji osvojila milijun dolara. Nakon velikog dobitka nije se javila socijalnoj službi te su joj uplaćivali pomoć još narednih godinu dana. Kada su je konačno otkrili optužili su je za prevaru te joj je prijetilo 10 godina zatvora. Presudu i izricanje kazne Amanda nikad nije dočekala jer se samo godinu dana nakon velikog dobitka - predozirala.

DOBIO NA LOTU PA MU ŠEF UZEO NOVAC

Jose Antonio Cua-Toc ilegalno je prije 13 godine došao u SAD iz Gvatemale u potrazi za američkim snom. Uskoro je shvatio kako neki Amerikanci sanjaju o dobitku na lotu te je i on odigrao nekoliko brojeva i, gle čuda, osvojio 750.000 dolara. Međutim, Cua-Toc je bio ilegalno u SAD-u te je mislio da bi mogao imati problema s podizanjem dobitka pa je zamolio svog šefa da mu pomogne. Što se dalje dogodilo nije kristalno jasno, ali šef mu je podigao novac bez ikakve namjere da ga preda sretnom dobitniku.

Sljedećih nekoliko godina Cua-Toc se našao u brojnim problemima. Nekoliko puta je prijetio svom šefu zbog čega je uhićen i osuđen zbog terorističkih prijetnji te je neko vrijeme odležao i u zatvoru. Nakon skupe tužbe, uspio je dobiti nazad veći dio svog novca, no tada su mu organi vlasti rekli kako može birati hoće li sam napustiti SAD u što kraćem vremenu ili će ga deportirati. Otišao je sam, no ne prije no što su ga uhvatili pijanog za volanom i odveli pred sud, piše Cracked.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene