Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretučen Željko Malnar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj TV emisije Noćna mora Željko Malnar poslijepodne je pretučen u kafiću 'Kod Mike' u Planinskoj ulici u Zagrebu, no po izjavama liječnika prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama pa je nakon liječničke obrade pušten kući.

Malnara je napala nepoznata osoba u jednom zagrebačkom kafiću i udarila ga u glavu još neutvrđenim predmetom, doznaje se od zagrebačke policije, koja kaže da je očevid još u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRA VIJEST IZ SPLITSKE BOLNICE Sestra mladića pretučenog u Vitezu potvrdila da se probudio iz kome: "Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi" Slika nije dostupna Strava u Makarskoj Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

Popularni voditelj odvezen je kolima hitne pomoći u KBC Merkur, gdje je utvrđeno da je zadobio razderotinu kože na glavi i nagnječenje mekih tkiva, što je okarakterizirano lakšom tjelesnom ozljedom, rekao je dežurni liječnik.

Dodao je da je Malnar bio pri svijesti te je nakon slikanja i
liječničke obrade, što je potrajalo oko sat i pol vremena, pušten kući.

Liječnici su mi rekli da sam udaren u glavu, no to nije ništa novo, našalio se Malnar - Ničega se ne sjećam, samo sam odjednom osjetio udarac. Kasnije su mi dečki rekli da je taj isti napadač još dva sata prije mog dolaska bio u blizini, neko je vrijeme proveo i u kafiću. Pri napadu je imao lice maskirano kapom fantomkom, ispričao je novinarima Jutarnjeg unatoč napadu iznenađujuće dobro raspoloženi Željko Malnar na izlasku iz klinike.

Vesna Kljaić također se slabo sjeća napada. Kaže da je nakon udaraca nastao opći metež.

Dio gostiju potrčao je za napadačem, ali ga nisu uspjeli uloviti, dok se ostatak strčao oko pešćenićkog predsjednika pokušavajući mu pomoći. Isteklo je, kaže Vesna, mnogo krvi i nastala je panika.

- Sjećam se samo da je napadač bio manji i krupniji, rekla nam je Vesna Kljaić. Na upit što su mu rekli liječnici kakva je dijagnoza, Malnar je rekao kako mu je dijagnosticirano da je udaren u glavu.

- No, to nije ništa novo, rekli su mi da je to još od moje pete godine, kazao je uvijek za šalu spreman Malnar. 

Dok se Malnar dogovarao sa suradnicima oko iduće emisije u kafić je uletio krupniji muškarac, maskiran "fantomkom", te je izgovorio Malnarovo ime i dvaput ga udario metalnom šipkom po glavi. 

Pritom napad na Malnara povezuju sa subotnjom Noćnom morom, u kojoj je gostovao nekadašnji dužnosnik SAO Krajine Rade Leskovac, što je sudeći po telefonskim pozivima izazvalo negodovanje gledatelja.

Trenutačno nema ni naznake tko bi mogao biti maskirani napadač ali niti zašto se napad dogodio. Od Malnarove suradnice Kljaić doznajemo da mu je nakon prošlotjedne emisije priprijetio izvjesni Zvonimir Trusić, no Željko Malnar uvjeren je da Trusić ne stoji iza napada. 

- On je moj prijatelj, sumnjam da bi on mogao stajati iza toga, smatra Malnar. Dodaje da ne želi biti poput negativaca koji na taj način, napadima, izražavaju svoje mišljenje. U 15 godina emitiranja emisije Noćna mora na brojnim hrvatskim televizijama ovo je prvi takav incident.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene