Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Direktor u Pevecu

Pretučen bivši gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo: "Bilo je borbe, ali sve je dobro prošlo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Jelkovcu u Zagrebu pretučen je Krešimir Bubalo.

Krešimir Bubalo, bivši HDSSB-ov gradonačelnik Osijeka i direktor razvoja i strategija u Pevecu pretučen je jutros u zagrebačkom Novom Jelkovcu ispred svoje zgrade, doznaje Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Iz Peveca su nam potvrdili kako je Bubalo prilikom napada zadobio ozljede zbog kojih je zbrinut u bolnici. Poručuju kako je napadnut prilikom odlaska na posao ispred svoje zgrade.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su kako je 43-godišnji muškarac pretučen te da tragaju za više napadača.

Očevid je u tijeku, a policija zasad ne daje više informacija.

Saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić kazao nam je kako zasad nemaju više informacija te su doznali kako je riječ o lakšim ozljedama.

Bubalo je član uprave Peveca od prosinca.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić kazao je kako njegov prethodnik na toj dužnosti"sigurno nije kriv za ono što mu se dogodilo".

Izrazio je žaljenje zbog tog događaja te je rekao kako je telefonski razgovarao s Bubalom nakon što je primljen u bolnicu i zaželio mu brz oporavak i povratak obitelji.

"Osobno mislim kako on sigurno nije kriv za ono što mu se dogodilo jer se izgleda radi o klasičnoj 'sačekuši'. Kaže da je bilo borbe, ali da je sve skupa dobro prošlo", rekao je Vrkić. (Hina/D.I.)
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene