Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prerezala si vene u policijskoj postaji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan prizor dogodio se pred očima pakračkih policajaca. Tek što su u policijsku postaju priveli 44-godišnju ženu, dogodio se veliki propust. Žena je unijela sa sobom žilet i prerezala si vene.

Manje od pola sata, na koliko su je pakrački policajci ostavili nasamo, Katici Nenadović bilo je dovoljno za suicidalni potez. Na podu policijske sobe pronašli su je krvavu. Prerezala je vene desne ruke. S lakšim ozljedama završila je u bolnicu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Učenik otprije problematičan? Dječak udario školskog kolegu šakom u lice i teško ga ozlijedio, roditelji nasilnika kažu da mu je ''samo opalio šamar''. Sada moraju platiti odštetu Slika nije dostupna Nema tragova nasilne smrti Nestao prošlog ljeta: U potkrovlju napuštene gimnazije u Pakracu pronađeno tijelo muškarca

Kako je Katica iskoristila trenutak nepažnje, unijevši sa sobom žilet i je li bilo njihovih propusta, policijski službenici tek moraju objasniti.

Ova suicidalna žena privedena je u policiju zbog nasilnog ponašanja u obitelji u alkoholiziranom stanju, kad je u kući napala brata. U policijskoj postaji trebala se otrijezniti.

I brat i sestra kažnjavani su, doznajemo, zbog nasilnog ponašanja i sitnih krađa. Oboje su, prepričavaju mještani, socijalni slučajevi. Posla nemaju. Selom kruži priča da je Katica znala krasti, ali i popiti. 

Više o ovom slučaju pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene