Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

FOTO Prepoznajete li ove muškarce?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani koji imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija o tome mogu obavijestiti najbližu policijsku postaju, javiti ih na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca s fotografija priloženih u galeriji zbog sumnje da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva.

Policija u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

'Jedan je mlađe životne dobi, visine 180 cm, srednje tjelesne građe. U vrijeme počinjenja kaznenog djela, nosio je crnu motorističku kacigu sa sivim i bijelim detaljima, crnu jaknu s kapuljačom krznenog obruba i nepoznatim amblemom na desnoj nadlaktici, crni donji dio trenirke s bijelom crtom na vanjskoj strani nogavica i bijele tenisice.

Drugi muškarac je starosti oko 40 do 50 godina, visok oko 185 do 190 cm, srednje tjelesne građe. Nosio je tamnu šilt kapu s dva amblema na lijevoj strani kape, crnu jaknu sa amblemom na lijevoj strani u predjelu prsa, crvenu majicu, crne hlače i crne cipele', izvijestila je policija.

Građani koji imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima o tome mogu obavijestiti najbližu policijsku postaju, javiti ih na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene